https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Kruibeke

Mooi Doopfeest nabij Kruibeke

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een doopfeest bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een fraaie zaal om een doopfeest te vieren in de buurt van Kruibeke? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima optie. Deze prachtplek gelegen bij Kruibeke heeft alles in huis om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor doopfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique doopfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kruibeke. Dus, voor een onvergetelijk doopfeest bij Kruibeke, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Kruibeke voor chique doopfeesten

De ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een doopfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Kruibeke en omstreken als het aankomt op het inrichten van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.