https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Kontich

Prachtig Doopfeest bij Kontich

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Kontich

Bent u op zoek naar een geschikte plaats om een doopfeest te doen plaatsvinden bij Kontich? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze rustige locatie gelegen bij Kontich heeft alles in huis om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kontich. Kort samengevat, voor een perfect doopfeest bij Kontich, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Kontich voor klassevolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Kontich noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kontich ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich echt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Kontich en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle doopfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Kontich zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.