https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Koningshooikt

Prachtig Doopfeest nabij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Koningshooikt

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een doopfeest te laten doorgaan vlakbij Koningshooikt? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Koningshooikt heeft alles in huis om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een doopfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Koningshooikt. Kortom, voor een op en top perfect doopfeest bij Koningshooikt, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Koningshooikt voor klassevolle doopfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Koningshooikt noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Koningshooikt en omstreken als het aankomt op de organisatie van stijlvolle doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.