https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Hovorst

Prachtig Doopfeest bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Hovorst

Toevallig op zoek naar een knappe stek om een doopfeest te doen plaatsvinden bij Hovorst? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Hovorst heeft alles in huis om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai doopfeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hovorst. Kort gezegd, voor een fantastisch doopfeest bij Hovorst, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Hovorst voor klassevolle doopfeesten

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hovorst baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Hovorst en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hovorst ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Hovorst als het aankomt op het inrichten van sublieme doopfeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw doopfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.