https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Hove

Prachtig Doopfeest nabij Hove

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Hove

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een doopfeest te houden nabij Hove? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Hove heeft alles in huis om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van doopfeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai doopfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hove. Dus, voor een gedroomd doopfeest bij Hove, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Hove voor klassevolle doopfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Hove badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Hove en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hove absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hove en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke doopfeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw doopfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.