https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Herentals

Mooi Doopfeest bij Herentals

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Herentals

Aan het speuren naar een geschikte stek om een doopfeest te organiseren in de buurt van Herentals? Dan is het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Deze rustige locatie in de buurt van Herentals beschikt over alle troeven om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn heel geschikt voor doopfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Dus, voor een perfect doopfeest bij Herentals, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Herentals voor chique doopfeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft doopfeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Herentals baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een doopfeest op wat velen de mooiste plek nabij Herentals noemen. Daarbovenop beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herentals ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Herentals en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige expertise die cruciaal is om van uw doopfeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Herentals zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.