https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Hemiksem

Prachtig Doopfeest bij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een doopfeest bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een ideale gelegenheid om een doopfeest te laten doorgaan bij Hemiksem? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Hemiksem heeft alles om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique doopfeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Hemiksem. Kort samengevat, voor een perfect doopfeest bij Hemiksem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Hemiksem voor klassevolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft doopfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Hemiksem en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Hemiksem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Hemiksem niets tekortkomen op doopfeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een doopfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Hemiksem en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!