https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Grimbergen

Mooi Doopfeest bij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Grimbergen

Op zoek naar een fraaie stek om een doopfeest te organiseren in de buurt van Grimbergen? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een prima keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Grimbergen heeft alles om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor doopfeesten . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een doopfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kortom, voor een gedroomd doopfeest bij Grimbergen, één adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Grimbergen voor stijlvolle doopfeesten

De ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat tikkeltje extra 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Grimbergen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Grimbergen niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Grimbergen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke doopfeesten . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.