https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Edegem

Prachtig Doopfeest nabij Edegem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Edegem

Toevallig op zoek naar een mooie plek om een doopfeest te doen plaatsvinden vlakbij Edegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze rustige locatie vlakbij Edegem is helemaal uitgerust om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor het houden van doopfeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een doopfeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Edegem. Kortom, voor een fantastisch doopfeest bij Edegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Edegem voor stijlvolle doopfeesten

De ruime tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een doopfeest op wat velen de allermooiste parel nabij Edegem noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de vele flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een doopfeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Edegem en omstreken als het gaat over de organisatie van stijlvolle doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die cruciaal is om van uw doopfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.