https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Duffel

Prachtig Doopfeest bij Duffel

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Duffel

Toevallig op zoek naar een mooie gelegenheid om een doopfeest te houden vlakbij Duffel? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Duffel heeft alles om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn heel geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het adembenemend mooie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique doopfeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Duffel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Duffel voor stijlvolle doopfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Duffel baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Duffel en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Duffel ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Duffel echt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Duffel als het gaat over het organiseren van sublieme doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw doopfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Duffel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.