https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Diegem

Prachtig Doopfeest bij Diegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Diegem

Op zoek naar een mooie stek om een doopfeest te vieren in de buurt van Diegem? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze rustige locatie vlakbij Diegem beschikt over alle troeven om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor doopfeesten . Het mooie gebied van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai doopfeest in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Diegem. Kort gezegd, voor een fantastisch doopfeest bij Diegem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Diegem voor klassevolle doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft doopfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Diegem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat velen de mooiste parel nabij Diegem noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw doopfeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Diegem echt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een doopfeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Diegem en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle doopfeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Diegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!