https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Deurne

Mooi Doopfeest bij Deurne

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Deurne

Op zoek naar een geschikte plaats om een doopfeest te laten plaatsvinden in de buurt van Deurne? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Deurne heeft alles in huis om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai doopfeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Deurne. Kort samengevat, voor een fantastisch doopfeest bij Deurne, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Deurne voor klassevolle doopfeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Deurne baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Deurne en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Deurne ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Deurne als het gaat over het inrichten van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Deurne zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!