https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Bossenstein

Prachtig Doopfeest nabij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een doopfeest bij Bossenstein

Toevallig op zoek naar een leuke plaats om een doopfeest te doen plaatsvinden bij Bossenstein? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede uitkomst. Deze rustige locatie bij Bossenstein heeft alles in huis om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor doopfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Bossenstein. Kort gezegd, voor een perfect doopfeest bij Bossenstein, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Bossenstein voor chique doopfeesten

Onze uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een doopfeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Bossenstein noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Bossenstein echt niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een doopfeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Bossenstein en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw doopfeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!