https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Boom

Mooi Doopfeest nabij Boom

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Boom

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een doopfeest te houden in de buurt van Boom? In dat geval is het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Boom is helemaal uitgerust om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het houden van doopfeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Boom. Kortom, voor een perfect doopfeest bij Boom, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Boom voor stijlvolle doopfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft doopfeest nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Boom baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Boom noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Boom ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw doopfeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Boom niets tekortkomen op doopfeest. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Boom als het gaat over het organiseren van succesrijke doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw doopfeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Boom staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.