https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Boechout

Prachtig Doopfeest nabij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een doopfeest bij Boechout

Bent u op zoek naar een leuke stek om een doopfeest te laten doorgaan bij Boechout? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze fraaie oase van rust nabij Boechout is helemaal uitgerust om van een doopfeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor doopfeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai doopfeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Boechout. Kortom, voor een perfect doopfeest bij Boechout, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Boechout voor chique doopfeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent doopfeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Boechout baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Boechout noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Boechout absoluut niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een doopfeest op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Boechout als het gaat over het inrichten van succesrijke doopfeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw doopfeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle doopfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!