https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Berlaar

Prachtig Doopfeest nabij Berlaar

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een doopfeest bij Berlaar

Op zoek naar een fraaie plaats om een doopfeest te vieren bij Berlaar? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Berlaar is helemaal uitgerust om van een doopfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van doopfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai doopfeest in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Berlaar. Kort samengevat, voor een fantastisch doopfeest bij Berlaar, één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Berlaar voor stijlvolle doopfeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent doopfeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Berlaar baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Berlaar noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Berlaar ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw doopfeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar niets tekortkomen op doopfeest. Door onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Berlaar en omstreken als het aankomt op het inrichten van stijlvolle doopfeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde doopfeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Berlaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.