https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Beerzel

Prachtig Doopfeest nabij Beerzel

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een doopfeest bij Beerzel

Aan het speuren naar een knappe plek om een doopfeest te doen plaatsvinden vlakbij Beerzel? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Beerzel is helemaal uitgerust om van een doopfeest een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor doopfeesten . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een doopfeest in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Beerzel. Kort gezegd, voor een perfect doopfeest bij Beerzel, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Beerzel voor stijlvolle doopfeesten

Onze ruime tuinen binnenin de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent doopfeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Beerzel badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een doopfeest op wat velen de allermooiste plek nabij Beerzel noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk doopfeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Beerzel niets tekortkomen op doopfeest. Door onze vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Beerzel en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme doopfeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw doopfeest een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle doopfeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.