https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Doopfeest Antwerpen

Prachtig Doopfeest bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een doopfeest bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ideale plek om een doopfeest te doen plaatsvinden vlakbij Antwerpen? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima tip. Deze fraaie oase van rust nabij Antwerpen heeft alles in huis om van een doopfeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van doopfeesten . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een doopfeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kort gezegd, voor een onvergetelijk doopfeest bij Antwerpen, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde doopfeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Antwerpen voor chique doopfeesten

Onze immense tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging geeft doopfeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Antwerpen badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een doopfeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Antwerpen noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Antwerpen ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk doopfeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw doopfeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Antwerpen niets tekortkomen op doopfeest. Door onze vele aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een doopfeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Antwerpen als het gaat over het organiseren van onvergetelijke doopfeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw doopfeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een doopfeest dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique doopfeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Antwerpen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!