https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Zaventem

Mooi Communiefeest nabij Zaventem

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Zaventem

Toevallig op zoek naar een fraaie plek om een communiefeest te doen plaatsvinden vlakbij Zaventem? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede tip. Deze prachtplek vlakbij Zaventem beschikt over alle troeven om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) genodigden, zijn zeer geschikt voor communiefeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Zaventem. Kort samengevat, voor een gedroomd communiefeest bij Zaventem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje nabij Zaventem voor klassevolle communiefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat beetje extra 'cachet'. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Zaventem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zaventem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zaventem niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Zaventem als het gaat over het inrichten van sublieme communiefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!