https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Wommelgem

Mooi Communiefeest bij Wommelgem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Wommelgem

Op zoek naar een geschikte gelegenheid om een communiefeest te vieren bij Wommelgem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Wommelgem heeft alles in huis om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van communiefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai communiefeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wommelgem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk communiefeest bij Wommelgem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Wommelgem voor klassevolle communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Wommelgem noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Wommelgem ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wommelgem niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een communiefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Wommelgem en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke communiefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wommelgem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Wommelgem? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk event! Kijk op onze site.