https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Willebroek

Prachtig Communiefeest bij Willebroek

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Willebroek

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een communiefeest te doen plaatsvinden bij Willebroek? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Willebroek heeft alles om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai communiefeest in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Willebroek. Kortom, voor een perfect communiefeest bij Willebroek, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Willebroek voor klassevolle communiefeesten

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Willebroek en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Willebroek niets tekortkomen op communiefeest. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in de buurt van Willebroek en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Willebroek? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.