https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Wiekevorst

Prachtig Communiefeest bij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Wiekevorst

Bent u op zoek naar een ideale plaats om een communiefeest te houden in de buurt van Wiekevorst? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Dit verborgen pareltje gelegen bij Wiekevorst heeft alles om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het houden van communiefeesten . Het schitterende domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique communiefeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wiekevorst. Kort gezegd, voor een onvergetelijk communiefeest bij Wiekevorst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje bij Wiekevorst voor stijlvolle communiefeesten

De uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Wiekevorst en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Door onze talrijke flexibele formules, de te combineren zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Wiekevorst als het aankomt op het inrichten van stijlvolle communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Wiekevorst? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.