https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Vremde

Mooi Communiefeest bij Vremde

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Vremde

Toevallig op zoek naar een leuke plek om een communiefeest te laten doorgaan vlakbij Vremde? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Vremde heeft alles om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor communiefeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vremde. Kortom, voor een op en top perfect communiefeest bij Vremde, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Vremde voor klassevolle communiefeesten

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Vremde badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Vremde noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vremde ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Vremde als het aankomt op het organiseren van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Vremde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Vremde? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk evenement! Verken onze site.