https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Schoten

Prachtig Communiefeest nabij Schoten

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Schoten

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een communiefeest te laten doorgaan bij Schoten? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze prachtplek vlakbij Schoten beschikt over alle troeven om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn heel geschikt voor het houden van communiefeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schoten. Kortom, voor een fantastisch communiefeest bij Schoten, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Schoten voor klassevolle communiefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft communiefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schoten badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Schoten noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Schoten absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Door de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Schoten als het aankomt op het inrichten van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schoten staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Schoten? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.