https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Schelle

Prachtig Communiefeest bij Schelle

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Schelle

Op zoek naar een leuke plek om een communiefeest te organiseren nabij Schelle? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Schelle beschikt over alle troeven om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor communiefeesten . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een communiefeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Schelle. Kort samengevat, voor een perfect communiefeest bij Schelle, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Schelle voor chique communiefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Schelle baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Schelle en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schelle niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Schelle en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Schelle? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Kijk op onze site.