https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Ranst

Mooi Communiefeest nabij Ranst

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Ranst

Bent u op zoek naar een knappe stek om een communiefeest te doen plaatsvinden vlakbij Ranst? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Deze rustige locatie bij Ranst is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van communiefeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ranst. Kort gezegd, voor een fantastisch communiefeest bij Ranst, één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Ranst voor stijlvolle communiefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent communiefeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Ranst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Ranst noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Ranst ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Ranst als het aankomt op het organiseren van sublieme communiefeesten . Door onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Ranst? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Kijk op onze site.