https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Puurs

Mooi Communiefeest bij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Puurs

Aan het speuren naar een fraaie zaal om een communiefeest te doen plaatsvinden bij Puurs? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte uitkomst. Deze prachtplek gelegen bij Puurs is helemaal uitgerust om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn heel geschikt voor communiefeesten . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een communiefeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Puurs. Kort gezegd, voor een perfect communiefeest bij Puurs, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Puurs voor chique communiefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Puurs badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Puurs noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Puurs ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw communiefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Door onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Puurs als het aankomt op de organisatie van sublieme communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest in de buurt van Puurs? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.