https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Putte

Prachtig Communiefeest nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Putte

Bent u op zoek naar een ideale zaal om een communiefeest te laten doorgaan in de buurt van Putte? Dan is het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Dit verborgen pareltje bij Putte beschikt over alle troeven om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Putte. Dus, voor een fantastisch communiefeest bij Putte, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Putte voor klassevolle communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Putte noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Putte ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Putte echt niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een communiefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Putte als het aankomt op de organisatie van sublieme communiefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest bij Putte? Hof van Beatrijs is een mooie locatie voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.