https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Nijlen

Mooi Communiefeest nabij Nijlen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Nijlen

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een communiefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Nijlen? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Nijlen heeft alles in huis om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor communiefeesten . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Nijlen. Kortom, voor een fantastisch communiefeest bij Nijlen, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Nijlen voor klassevolle communiefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Nijlen badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Nijlen noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Nijlen ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Nijlen

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Nijlen absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Nijlen en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Nijlen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Nijlen? Hof van Beatrijs is een prachtige locatie voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.