https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Mortsel

Prachtig Communiefeest bij Mortsel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Mortsel

Op zoek naar een ideale plaats om een communiefeest te doen plaatsvinden in de buurt van Mortsel? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima tip. Dit mooie, rustige oord bij Mortsel is helemaal uitgerust om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn heel geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Mortsel. Kort gezegd, voor een perfect communiefeest bij Mortsel, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Mortsel voor stijlvolle communiefeesten

Onze immense tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Mortsel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Mortsel ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Mortsel echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Mortsel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Mortsel? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.