https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Melkouwen

Mooi Communiefeest nabij Melkouwen

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Melkouwen

Bent u op zoek naar een mooie zaal om een communiefeest te laten plaatsvinden nabij Melkouwen? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit verborgen pareltje bij Melkouwen is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor communiefeesten . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is echt wel een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Melkouwen. Kort gezegd, voor een gedroomd communiefeest bij Melkouwen, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Melkouwen voor stijlvolle communiefeesten

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Melkouwen en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Melkouwen niets tekortkomen op communiefeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een communiefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Melkouwen en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle communiefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Melkouwen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Melkouwen? Hof van Beatrijs is een fantastische plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.