https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Machelen

Prachtig Communiefeest bij Machelen

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Machelen

Aan het speuren naar een geschikte plek om een communiefeest te doen plaatsvinden nabij Machelen? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze prachtplek bij Machelen beschikt over alle troeven om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Machelen. Kort gezegd, voor een fantastisch communiefeest bij Machelen, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Machelen voor stijlvolle communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Machelen badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de mooiste parel nabij Machelen en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Machelen ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Machelen

U en uw communiefeest -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Machelen absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Machelen als het gaat over het organiseren van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Machelen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!