https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Kruibeke

Mooi Communiefeest nabij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Kruibeke

Bent u op zoek naar een geschikte gelegenheid om een communiefeest te vieren bij Kruibeke? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Kruibeke is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor het houden van communiefeesten . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Kruibeke. Dus, voor een perfect communiefeest bij Kruibeke, één adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Kruibeke voor klassevolle communiefeesten

Onze immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Kruibeke baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Kruibeke noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke niets tekortkomen op communiefeest. Door onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Kruibeke en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle communiefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw communiefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Kruibeke? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.