https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Koningshooikt

Mooi Communiefeest bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Koningshooikt

Op zoek naar een knappe gelegenheid om een communiefeest te laten doorgaan in de buurt van Koningshooikt? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust vlakbij Koningshooikt heeft alles om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor communiefeesten . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Koningshooikt. Kort samengevat, voor een perfect communiefeest bij Koningshooikt, één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje nabij Koningshooikt voor chique communiefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging verleent communiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Koningshooikt noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Koningshooikt en omstreken als het gaat over het inrichten van sublieme communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Koningshooikt zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Koningshooikt? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.