https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Hovorst

Prachtig Communiefeest nabij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Hovorst

Bent u op zoek naar een geschikte plek om een communiefeest te vieren nabij Hovorst? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante keuze. Deze rustige locatie vlakbij Hovorst is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van communiefeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Hovorst. Kortom, voor een fantastisch communiefeest bij Hovorst, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Hovorst voor stijlvolle communiefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Hovorst badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de mooiste plek in de buurt van Hovorst noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hovorst ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hovorst echt niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Hovorst als het gaat over het inrichten van sublieme communiefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hovorst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een communiefeest bij Hovorst? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.