https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Hove

Mooi Communiefeest nabij Hove

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Hove

Bent u op zoek naar een leuke gelegenheid om een communiefeest te laten plaatsvinden in de buurt van Hove? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Hove beschikt over alle troeven om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met fraai communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hove. Dus, voor een op en top perfect communiefeest bij Hove, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Hove voor stijlvolle communiefeesten

De immense tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft communiefeest nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hove badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Hove noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Hove ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hove niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Hove als het gaat over de organisatie van onvergetelijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Hove staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Hove? Hof van Beatrijs is een mooie plaats voor elk evenement! Ontdek er meer over op onze site.