https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Herenthout

Mooi Communiefeest bij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Herenthout

Aan het speuren naar een ideale plaats om een communiefeest te organiseren in de buurt van Herenthout? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Dit mooie, rustige oord bij Herenthout is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het adembenemend mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Herenthout. Kort samengevat, voor een onvergetelijk communiefeest bij Herenthout, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Herenthout voor chique communiefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een communiefeest op wat velen de mooiste plek nabij Herenthout en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herenthout echt niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Herenthout en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Herenthout? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk event! Verken onze site.