https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Herentals

Prachtig Communiefeest nabij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Herentals

Aan het speuren naar een geschikte stek om een communiefeest te laten plaatsvinden vlakbij Herentals? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit mooie, rustige oord vlakbij Herentals heeft alles in huis om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn zeer geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het fraaie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Herentals. Kortom, voor een onvergetelijk communiefeest bij Herentals, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Herentals voor stijlvolle communiefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Herentals baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Herentals en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herentals ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals niets tekortkomen op communiefeest. Door de talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Herentals en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige expertise die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele diverse gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een communiefeest in de buurt van Herentals? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk event! Verken onze site.