https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Hemiksem

Mooi Communiefeest nabij Hemiksem

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Hemiksem

Bent u op zoek naar een mooie gelegenheid om een communiefeest te vieren bij Hemiksem? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs absoluut een interessante uitkomst. Deze prachtplek bij Hemiksem heeft alles om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van communiefeesten . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hemiksem. Kort samengevat, voor een onvergetelijk communiefeest bij Hemiksem, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Hemiksem voor klassevolle communiefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Hemiksem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste parel nabij Hemiksem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hemiksem ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een communiefeest helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het aankomt op het organiseren van stijlvolle communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde team de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Hemiksem zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Hemiksem? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk event! Verken onze site.