https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Grimbergen

Mooi Communiefeest nabij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Grimbergen

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een communiefeest te organiseren nabij Grimbergen? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte tip. Deze rustige locatie in de buurt van Grimbergen heeft alles in huis om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn heel geschikt voor communiefeesten . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met een communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Grimbergen. Kort gezegd, voor een onvergetelijk communiefeest bij Grimbergen, één locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsHet mooiste plekje bij Grimbergen voor klassevolle communiefeesten

De uitgestrekte tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Grimbergen baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een communiefeest op wat velen de allermooiste parel nabij Grimbergen noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Grimbergen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Grimbergen niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Grimbergen als het aankomt op het organiseren van sublieme communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Grimbergen zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!