https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Edegem

Mooi Communiefeest bij Edegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Edegem

Bent u op zoek naar een fraaie gelegenheid om een communiefeest te vieren bij Edegem? In dat geval is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Dit mooie, rustige oord vlakbij Edegem is helemaal uitgerust om van een communiefeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Edegem. Kortom, voor een onvergetelijk communiefeest bij Edegem, één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Edegem voor chique communiefeesten

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent communiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Edegem badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een communiefeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Edegem en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Edegem en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Edegem? Hof van Beatrijs is een unieke plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.