https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Duffel

Prachtig Communiefeest bij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Duffel

Aan het speuren naar een ideale gelegenheid om een communiefeest te laten doorgaan in de buurt van Duffel? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede keuze. Deze prachtplek nabij Duffel is helemaal uitgerust om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het houden van communiefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai communiefeest in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kortom, voor een op en top perfect communiefeest bij Duffel, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Duffel voor klassevolle communiefeesten

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Duffel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Duffel noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Duffel als het aankomt op de organisatie van succesrijke communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Duffel? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.