https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Diegem

Mooi Communiefeest bij Diegem

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een communiefeest bij Diegem

Aan het speuren naar een fraaie plaats om een communiefeest te doen plaatsvinden nabij Diegem? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte uitkomst. Deze prachtplek bij Diegem is helemaal uitgerust om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor communiefeesten . Het sprookjesachtige domein van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai communiefeest in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Diegem. Kort samengevat, voor een fantastisch communiefeest bij Diegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje nabij Diegem voor chique communiefeesten

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent communiefeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Diegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Diegem noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Diegem ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Diegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde communiefeesten

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.