https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Deurne

Prachtig Communiefeest bij Deurne

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een communiefeest bij Deurne

Toevallig op zoek naar een ideale stek om een communiefeest te organiseren bij Deurne? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje in de buurt van Deurne heeft alles om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van communiefeesten . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Deurne. Kort gezegd, voor een op en top perfect communiefeest bij Deurne, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Deurne voor chique communiefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Deurne badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste plek nabij Deurne noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Deurne ook met de trein of bus eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Deurne

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Deurne echt niets tekortkomen op communiefeest. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een communiefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Deurne als het gaat over de organisatie van succesrijke communiefeesten . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Deurne staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!

Een communiefeest bij Deurne? Hof van Beatrijs is een bijzondere plaats voor elk evenement! Kijk op onze site.