https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Brussel

Prachtig Communiefeest nabij Brussel

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een communiefeest bij Brussel

Bent u op zoek naar een fraaie stek om een communiefeest te houden vlakbij Brussel? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze prachtplek gelegen bij Brussel heeft alles in huis om van een communiefeest een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 genodigden, zijn prima geschikt voor het organiseren van communiefeesten . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is echt wel een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Brussel. Dus, voor een fantastisch communiefeest bij Brussel, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer onsEen idyllisch plekje bij Brussel voor klassevolle communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Brussel badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de mooiste parel nabij Brussel noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Brussel ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Brussel

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Brussel echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een communiefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Brussel als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke communiefeesten . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Brussel zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.