https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Bossenstein

Prachtig Communiefeest bij Bossenstein

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Bossenstein

Toevallig op zoek naar een ideale zaal om een communiefeest te vieren nabij Bossenstein? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Dit mooie, rustige oord vlakbij Bossenstein heeft alles om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 genodigden, zijn helemaal geschikt voor communiefeesten . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique communiefeest in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Bossenstein. Dus, voor een perfect communiefeest bij Bossenstein, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Bossenstein voor chique communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Bossenstein baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Bossenstein en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Bossenstein ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein echt niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Bossenstein en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.

Een communiefeest bij Bossenstein? Hof van Beatrijs is een prachtige plaats voor elk event! Ontdek er meer over op onze site.