https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Boom

Mooi Communiefeest bij Boom

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Boom

Aan het speuren naar een ideale plaats om een communiefeest te doen plaatsvinden nabij Boom? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Deze prachtplek gelegen bij Boom heeft alles in huis om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 mensen, zijn prima geschikt voor communiefeesten . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Boom. Dus, voor een fantastisch communiefeest bij Boom, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Boom voor stijlvolle communiefeesten

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Boom baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Boom en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boom ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een communiefeest perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Boom absoluut niets tekortkomen op communiefeest. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Boom en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die van grote waarde is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven team voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Boom staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest bij Boom? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Kijk op onze site.