https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Boechout

Mooi Communiefeest bij Boechout

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een communiefeest bij Boechout

Bent u op zoek naar een leuke plaats om een communiefeest te organiseren nabij Boechout? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede optie. Deze rustige locatie bij Boechout is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn heel geschikt voor communiefeesten . Het schitterende gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een communiefeest in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Boechout. Kort gezegd, voor een onvergetelijk communiefeest bij Boechout, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Boechout voor chique communiefeesten

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap geeft communiefeest nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Boechout badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Boechout noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Boechout ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw communiefeest -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout echt niets tekortkomen op communiefeest. Door de vele aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een communiefeest helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Boechout als het gaat over het organiseren van succesrijke communiefeesten . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die van grote waarde is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle communiefeesten

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest bij Boechout? Hof van Beatrijs is een unieke locatie voor elk evenement! Verken onze site.