https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Berlaar

Mooi Communiefeest nabij Berlaar

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Berlaar

Toevallig op zoek naar een mooie zaal om een communiefeest te vieren nabij Berlaar? In dat geval is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Dit verborgen pareltje vlakbij Berlaar is helemaal uitgerust om van een communiefeest een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 gasten, zijn prima geschikt voor communiefeesten . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Berlaar. Kort samengevat, voor een gedroomd communiefeest bij Berlaar, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Berlaar voor klassevolle communiefeesten

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft communiefeest nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Berlaar baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u indruk maken met een communiefeest op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Berlaar noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Berlaar ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk communiefeest helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Berlaar

U en uw communiefeest -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Berlaar echt niets tekortkomen op communiefeest. Door de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een communiefeest op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Berlaar als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke communiefeesten . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw communiefeest een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een communiefeest dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique communiefeesten

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Berlaar zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.

Een communiefeest in de buurt van Berlaar? Hof van Beatrijs is een fantastische locatie voor elk evenement! Verken onze site.