https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Communiefeest Beerzel

Prachtig Communiefeest nabij Beerzel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een communiefeest bij Beerzel

Aan het speuren naar een leuke gelegenheid om een communiefeest te laten plaatsvinden in de buurt van Beerzel? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze prachtplek nabij Beerzel is helemaal uitgerust om van een communiefeest een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van communiefeesten . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique communiefeest in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Beerzel. Dus, voor een gedroomd communiefeest bij Beerzel, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde communiefeesten .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Beerzel voor chique communiefeesten

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap verleent communiefeest nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een communiefeest op wat velen de mooiste parel in de buurt van Beerzel noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een communiefeest perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw communiefeest -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel echt niets tekortkomen op communiefeest. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een communiefeest helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Beerzel en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke communiefeesten . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw communiefeest een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een communiefeest dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle communiefeesten

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!

Een communiefeest in de buurt van Beerzel? Hof van Beatrijs is een bijzondere locatie voor elk evenement! Verken onze site.